Hipp hipp hurra

Hei og hopp! Jeg har et bursdagskort å vise frem i dag som jeg lagde til søsteren min. En av hennes favorittblomster er peoner, Pristine Peonies-settet til Altenew var derfor det perfekte valget. 

Jeg stemplet det ene blomstermotivet med svart blekk og brukte de tilhørende stensilene til å få farge på blomstene og bladene. Jeg brukte Dried Petals-serien til selve blomstene og Forest Trail-settet til bladene, i tillegg til Sunflower og Buttercup, som er to gulfarger fra Concord & 9th. Jeg stanset ut blomsten min og la den til side mens jeg jobbet med kortbasen. 

Jeg lagde kortbasen i en farge jeg syns gikk bra til blomstene og brukte Angled Mosaic 3D embossingfolder fra Altenew for å få litt struktur i bakgrunnen. Jeg la 3D-teip på baksiden av blomsten min og limte den ca midt på nederst på kortet, så litt henger ut på begge sider. Jeg satte på en klistremerketekst fra Kort & Godt med et par ekstra lag kartong bak, og pyntet til slutt med ombré glitter drops fra Pinkfresh Studio. Akkurat varianten jeg har brukt er utsolgt i nettbutikken, men disse er ganske like. 


Kommentarer