Heatembosset sommerfugler

 


I dag har jeg brukt det nye Fluttering Butterflies stempelet med tilhørende stensiler og dies. Disse kommer ikke som et samlet sett slik at her kan du kjøpe de hver for seg om ønskelig.

Jeg startet med å heatembosse med hvitt pulver slik at jeg fikk omrisset av sommerfuglene og grenene. Dette gjorde jeg på Neenah papir og vellum papir. På sommerfuglene brukte jeg Altenew Northern Shore settet. Det er fem stensiler med i pakken, fire av de brukes på sommerfulglene, så for hver stensil så skiftet jeg til en mørkere blå farge.



Jeg lagde og et sett med fargen Sugarplums som vises til høyre på bilde, men de endte jeg opp med å ikke bruke denne gangen.

To av stensilene i pakken er til de tre grenene og her brukte jeg Altenew Frosted Foliage settet. På den største stensilen hvor man ser hele bladet jobbet jeg med de to lyseste fargene Silver Sage og Jade hvor jeg jobbet meg lysere utover på bladene og mørkere i bunn. Den siste stensilen jobbet jeg med fargen Eucalyptus og da på samme måte med å skape mere dybde i bunnen av bladene.

Bakgrunnen er Neenah kartong som er embosset Altenew Angled Mosiac embossingfolder. Den hvite rammen jeg brukte er Pinkfresh Studio Ornate Rectangle Frame som jeg kuttet ut tre ganger og limte oppå hverandre for å få høyde. 

Teksten er fra samme stempel som sommerfuglene og er superdelikat! Jeg liker så godt at diesen kutter ut slik at man ikke får masse rom rundt skriften. Resten av tekstene som er med er og superfine: "Thank You for being you", "You are the best ever" og "There`s so much to smile about".

Anita 😊






Kommentarer