En rose - to tags

 Hei igjen! 

Juni er en måned med mange små og store arrangementer; skoleavslutninger, avslutninger med idrettslaget, festlige lag med gode venner og så videre. Så i dag hadde jeg tenkt å komme med en idé for hvordan du enkelt kan lage to tags til å feste på blomsterbuketter, avslutningsgaver, vertinnegaver eller hva det skulle være:


Som du ser har jeg hotfoilet Altenew's Gilded Rose og så fargelagt den med stensiler. Gilded Rose tror jeg må være mitt favorittmotiv. Rosen er også ganske stor så her får du 2 for 1; En rose blir 2 tags. 

Siden du skal lage tags kan det være lurt å bruke ganske tykk kartong. Jeg har brukt Neenah 110g. Du kan hotfoile rosen, som jeg gjorde, eller du kan bruke bare stensilene, det går superfint og blir også veldig lekkert!

Når rosen så var ferdig fargelagt (brukte settet fra Altenew kalt Dried Petals) delte jeg den i to og lagde fine "topper" på tagsene ved hjelp av en die fra fra Altenew's Labels & Tags 2 Die Set:


Til slutt kuttet jeg ut "Hugs" ved hjelp av Altenews Versatile Greetings, 3 lag, øverste i sølv, og limte på, sammen med noen sølv halvperler. Versatile Greetings-settet inneholder forøvrig mange passende ord i en fin størrelse så du finner som regel alltid noe som passer, hvis du har det. 


Voila, da er det klart!

Jeg har brukt følgende produkter på tags'ene:

Kommentarer