Big birthday wishes

Hei og hopp! Bursdagskort er blant mine favoritter å lage, og dagens kort har en stor die i hovedfokus. My Favorite Things har flere dies som denne, og de har så mange bruksmuligheter at de virkelig er en "må ha"-ting. De er geniale til å lage shakerkort, til å stable flere lag oppå hverandre, til å bruke bare ett av ordene (og spare resten til noe man lager senere), til inlay-teknikker og mye mer. I dag har jeg brukt det negative og satt opp på 3D-teip, med striper av farget kartong bak. Mulighetene er virkelig uendelig med denne typen dies. 


Jeg stanset ut Big birthday wishes i X-Press It. Dette kan virke litt overdådig, siden X-Press It ikke akkurat er noe billig kartong, men jeg ville at hvitfargen på bakgrunnen min skulle matche hvitfargen på motivene jeg fargela og stanset ut, og da var X-Press It løsningen. Jeg stemplet og fargela tre av bjørnene i Bitty Bears-settet til My Favorite Things med Copics og stanset dem ut med tilhørende dies. Jeg stanset ut tre ekstra av hver bjørn som jeg limte bakpå for dimensjon. 


Bak de åpne bokstavene har jeg brukt tre farger kartong fra Concord & 9th; Honeysuckle nederst, Clementine i midten og Buttercup øverst. Jeg limte det hele på en lyseblå base. Selve kortet er ganske stort - det måler ca 5 1/4 x 6 1/2", men jeg ville ha litt luft rundt bokstavene, og det var det som dikterte størrelsen på kortet. 



Kommentarer